Services

U bent geïnteresseerd in een vintage auto, motorfiets of trailer maar u heeft geen of weinig ervaring met de aankoop of verkoop van voertuigen? Dan kan het team van Vos Vintage Cars u met raad en daad ter zijde staan.


René Vos, die al vanaf zijn kleuterjaren zijn passie voor auto's ontwikkelde, heeft een schat aan ervaring in voertuigtechniek en aankoop en verkoop  van auto's. René kan ook rekenen op zijn teamleden, zoals monteur  Czeslaw, die veel ervaring heeft met oude en moderne autotechniek en Ad, die marketing communicatie combineert met zijn kennis van de meestvoorkomende Europese talen, Roland die PR en communicatie combineert met zijn automatiseringskennis, en Hein die in de showroom klantvriendelijkheid combineert met zijn liefde voor auto’s.


Consignatie, bemiddeling, second opinion


Met het  netwerk van Vos Vintage Cars achter zich kan René, indien gewenst, bemiddelen in de aan- of verkoop van uw vintage voertuig. We zijn graag bereid u in een nader gesprek uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u uw vintage-object in een vertrouwde professionele omgeving  te koop aanbieden zonder rompslomp in uw privésfeer.  Ook bij aankoop kunnen wij u tegen een reële vergoeding adviseren zodat u minder kans loopt een 'kat-in-de-zak' te kopen.


Restauratie


Bent u van plan een voertuig te restaureren, ook dan  kunt u gerust eens langs komen voor advies  waar u zoal terecht  kunt -eventueel in ons eigen netwek- en met welk budget u wellicht rekening moet houden. Deze service is bij aankoop van een vintage voertuig bij Vos Vintage Cars inbegrepen.


Waaraan kunt u hierbij denken:

  • Restaureren, spuiten, schadeherstel, conservering
  • Glaswerk, interieur bekleding, speciale producties
  • Gespecialiseerde werkplaatsen, oldtimer banden, oldtimer onderdelen
  • Gecertificeerde taxatie en expertise voor vintage voertuigen


Service, onderhoud en reparatie


Vos Vintage Cars is géén garagebedrijf, maar we helpen u graag om uw klassieker rijdend te houden. Een klassieker rijden biedt vele voordelen, zoals lage wegenbelasting, lage verzekeringskosten, betaalbare aanschafprijs.  Onderhoud is echter een must en een factor om zeker in te calculeren voor een zo optimaal mogelijke bedrijfszekerheid en rijplezier.


Investering


Klassiekers en vintage voertuigen zitten in een groeimarkt. Er zijn klanten, aan wie we een jaren geleden een auto hebben verkocht, die we nu lachend het aankoopbedrag terug zouden willen betalen bij inruil of verkoop. Waar je met nieuwe auto's duizenden euro's per jaar afschrijft, blijven klassiekers hun waarde vaak behouden en worden ze in veel gevallen zelfs elk jaar meer waard. Vergelijk de rente op de bank, de waarde van aandelen of de nieuwerwetse  bitcoin en u zult tot de conclusie komen, dat als je passie voor vintage auto's hebt, je een volwaardig investeringsalternatief in klassiekers vindt.


Inkoop


Onze vintage voorraad komt natuurlijk ergens vandaan. Langs tal van kanalen kopen en importeren wij vintage voertuigen uit heel Europa. Wij zijn altijd geïnteresseerd in klassieke voertuigen.  Valt uw auto of motorfiets onder de categorie 'vintage' en wilt u uw voertuig verkopen of inruilen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod.


RDW, inkoop en verkoop


Vos Vintage Cars  (M.C. Vos Auto's) is RDW gecertificeerd.  Wij kunnen u helpen en bijstaan bij de officiële afhandeling van  facturen, kentekens, vrijwaringen, import en export van voertuigen. Deze diensten zijn bij aankoop van voertuigen in Nederland voor Nederland bij de verkoopprijs inbegrepen.  Extra administratie buiten het normale circuit, zoals extra zoekwerk bij oude voertuigen zonder papieren, onderhandelingen met RDW, keuringen voor RDW etc. etc. tegen vooraf afgesproken tarief. U ontvang in alle gevallen een officiële factuur bij uw aankoop, ook als het voertuig geen enkel certificaat meer heeft.


Transport


Vos Vintage Cars heeft een eigen auto-ambulance. Vaak kunnen wij uw voertuig tegen schappelijke tarieven aan huis bezorgen. U kunt ook gebruik maken van gespecialiseerde transportbedrijven zoals bijvoorbeeld: XXX, klik op deze link om vlot een offerte voor het vervoer van uw voertuig te krijgen.


No-No's


Koop nooit een vintage voertuig, uitsluitend afgaande op de foto's. Ook niet bij ons! Wij maken van elk voertuig een uitgebreide fotorapportage soms zelfs met video. Dat geeft u al een indruk, we hopen u met ons beeldmateriaal te inspireren om langs te komen. Heeft u belangstelling, kom  kijken, luisteren naar de motor, maak indien mogelijk een proefritje. Neem gerust een kennis mee die (ook) verstand van techniek heeft. Loop op uw gemak om het voertuig en bekijk alles tot in detail, neem uw tijd. Schroom niet ons te vragen wat u wilt weten.  Ons belang is niet in de eerste plaats een verkoop maar een tevreden klant die ons in zijn netwerk aanbeveelt en die terugkomt.


Koffie of thee?


U kunt elke dag van de week afspreken om het voertuig van uw keuze te bezichtigen. Maak een telefonische afspraak, bel René Vos:  06-53 98 43 94. Woensdag, donderdag en vrijdag zijn de 'inloopdagen', op die dagen is de showroom geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.  Alle andere dagen kunt u op bovengenoemd telefoonnummer met René een afspraak maken, ook buiten kantooruren. O ja, natuurlijk bieden wij u graag een kop koffie of thee aan bij uw bezoek aan onze showroom. Op de contactpagina vindt u de adresgegevens en routebeschrijving, Vos Vintage Cars is vlak bij de snelweg A59 gevestigd, gemakkelijk bereikbaar, met volop gratis parkeergelegenheid.


Op Facebook & zo


Vos Vintage Cars kunt u natuurlijk volgen op de website. Zet   www.vosvintagecars.nl   bij uw favorieten en klik regelmatig om te zien wat we nieuw aan te bieden hebben.  Zit u ook op Facebook?  Wij ook, dus dan is het helemaal gemakkelijk. Volg onze Facebookpagina en u ziet elke nieuwe aanwinst als eerste voorbij komen.  (Foto's, video's, nieuws.)


De Ware


Bent u al jaren  actief op zoek naar de "Ware liefde op wielen"? Zoekt u regelmatig het internet af, Marktplaats, oldtimerbeurzen en wat al meer? Laat het ons weten via email, Whatsapp, Facebook, SMS, of telefonisch.  Wij zetten uw zoekopdracht  op onze 'Search&ToDo'-lijst.  Hebben wij iets gevonden, dan brengen wij u -helemaal vrijblijvend- op de hoogte van onze vondst(en). Deze service is gratis en vrijblijvend. Klik hier.

Vos Vintage Cars

Sluisweg 44 (route)

5145 PE  Waalwijk

+31 (0)6-53 98 43 94

Wij van Vos Vintage Cars werken met een compact en enthousiast team aan een collectie vintage auto's. Wij hebben gemiddeld zo'n 50 klassiekers in onze voorraad.

Copyright - All Rights Reserved Vos Vintage Cars